Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Reykjavík MeeLe PiraTes
424 Tactiek uzbruukosha
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Þórólfsson geeft een hoge lob. Valsson kopt de bal weg. Unnarsson heeft problemen om de bal te vangen. Valgeirsson is nu in balbezit. Valgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sigtryggsson is nu in balbezit. Sigtryggsson geeft een hoge lob. Inworp. Valsson met de inworp. Valgeirsson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Þórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórsson passt de bal zonder na te denken. Óðinsson is nu in balbezit. Arnórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Arnórsson haalt uit met een fantastische trap. Talaskoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arnórsson is nu in balbezit. Arnórsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Magnason kopt de bal weg. Gissurarson is nu in balbezit. Arnórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Atlason de bal. Atlason draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Atlason raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eiríksson komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Valsson met een snelle inworp. Högnason speelt de bal door. Óðinsson rent richting de bal. Arnórsson onderschept slim de pass. Arnórsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kristófersson heeft problemen om de bal te vangen. Eiríksson rent richting de bal. Eiríksson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Valgeirsson is nu in balbezit. Valgeirsson passt de bal met de wreef. Sigtryggsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Unnarsson haalt uit met een fantastische trap. Þorkelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Reykjavík 56%, MeeLe PiraTes 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Reykjavík - MeeLe PiraTes 0:0

71e minuut.
Óðinsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnarsson met de inworp. Arnórsson is nu in balbezit. Arnórsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Valsson is nu in balbezit. Valsson speelt de bal door. Unnarsson rent richting de bal. Valgeirsson rent richting de bal. Valgeirsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Valgeirsson geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Hrólfsson trapt de bal weg. Arnórsson is nu in balbezit. Arnórsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Arnórsson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Þórólfsson de bal onder controle te krijgen. Þórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kristófersson de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Reykjavík 55%, MeeLe PiraTes 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Reykjavík - MeeLe PiraTes 0:0