Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Reykjavík نمتنىتىاىلا
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gissurarson heeft problemen om de bal te vangen. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson passt de bal met de wreef. Sindrason is nu in balbezit. Sindrason draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gissurarson is nu in balbezit. Carlsson rent richting de bal. Gissurarson is nu in balbezit. Sindrason rent richting de bal. Sindrason draait met de bal, schiet en ... Talaskoski bokst de bal weg. Paal!

14e minuut.
Indridason probeert de bal met de borst te controleren. Valsson is nu in balbezit. Met opzet legt Indridason zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Indridason naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Gissurarson rent richting de bal. Unnarsson onderschept slim de pass. Unnarsson met een sublieme pass. Sindrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindrason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steinþórsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson draait met de bal, schiet en ... Sindrason maakt een snoekduik en kopt de bal. Talaskoski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Doeltrap. Lárusson trapt de bal weg. Gissurarson probeert de bal met de borst te controleren. Sindrason rent richting de bal. Sindrason schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Talaskoski trapt de bal weg van het doel. Valsson kopt de bal weg. Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Reykjavík 57%, نمتنىتىاىلا 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Reykjavík - نمتنىتىاىلا 0:0

52e minuut.
Unnarsson is nu in balbezit. Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson passt de bal zonder na te denken. Freybjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Freybjörnsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Reykjavík - نمتنىتىاىلا 1:0

58e minuut.
Guðbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Unnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnarsson passt de bal met de wreef. Sindrason is nu in balbezit. Sindrason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Guðbjörnsson rent richting de bal. Guðbjörnsson speelt de bal door. Ástvaldsson is nu in balbezit. Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Reykjavík - نمتنىتىاىلا 2:0

62e minuut.
Carlsson met een sublieme pass. Sindrason is nu in balbezit. Unnarsson maakt een afschuwelijke overtreding. Unnarsson krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Úlfsson passt de bal in één keer door. Böðvarsson rent richting de bal. Þórólfsson begaat een overtreding. Þórólfsson krijgt een gele kaart. Böðvarsson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Böðvarsson kan niet meer verder spelen. Lýðsson komt het veld opgelopen. Lýðsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sindrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindrason schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Reykjavík 50%, نمتنىتىاىلا 50%.
FC Reykjavík - نمتنىتىاىلا 2:0