Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Reykjavík nevo
424 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Guðbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Böðvarsson. Guðbjörnsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Óðinsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Steinsson rent richting de bal. Unnarsson onderschept slim de pass. Valsson rent richting de bal. Valsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Valsson is nu in balbezit. Nonnason verovert de bal door een tackle van achteren. Nonnason met een sublieme pass. Unnarsson rent richting de bal. Unnarsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Unnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottósson rent richting de bal. Unnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Unnarsson draait met de bal, schiet en ... Fannason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Reykjavík - nevo 1:0

9e minuut.
Guðbjörnsson rent richting de bal. Gissurarson met een sublieme pass. Unnarsson rent richting de bal. Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Guðbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason verovert de bal door een tackle van achteren. Atlason speelt de bal door. Hrafnkelsson rent richting de bal. Hrafnkelsson haalt uit met een fantastische trap. Talaskoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Valsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jakobsson komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Hrafnkelsson is nu in balbezit. Gissurarson rent richting de bal. Hrafnkelsson onderschept slim de pass. Hrafnkelsson draait met de bal, schiet en ... Talaskoski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Reykjavík - nevo 1:1

40e minuut.
Freybjörnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson geeft een hoge lob. Unnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnarsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Reykjavík 43%, nevo 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Reykjavík - nevo 1:1

63e minuut.
Óðinsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Gissurarson de bal. Atlason rent richting de bal. Atlason schiet op doel. Talaskoski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Reykjavík - nevo 1:2

64e minuut.
Jakobsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Gissurarson de bal. Gissurarson speelt de bal door. Daar is Hrafnkelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrafnkelsson schiet op doel. Talaskoski bokst de bal weg.

67e minuut.
Unnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson rent richting de bal. Unnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Reykjavík - nevo 2:2

68e minuut.
Hrafnkelsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Atlason de bal. Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gissurarson speelt de bal door. Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson speelt de bal door. Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Reykjavík - nevo 3:2

83e minuut.
Atlason verovert de bal door een tackle van achteren. Atlason probeert naar een medespeler te passen. Óðinsson rent richting de bal. Hrafnkelsson onderschept slim de pass. Hrafnkelsson haalt uit met een fantastische trap. Talaskoski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Reykjavík 58%, nevo 42%.
FC Reykjavík - nevo 3:2