Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kopke FC haukur16
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Sigbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlynsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hlynsson speelt de bal door. Hólmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmarsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopke FC - haukur16 1:0

16e minuut.
Pállsson speelt de bal door. Hlynsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlynsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hólmarsson de bal. Hólmarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopke FC - haukur16 2:0

20e minuut.
Sigbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlynsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hlynsson passt de bal zonder na te denken. Hólmarsson is nu in balbezit. Hólmarsson haalt uit met een fantastische trap. Vilbergsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopke FC 43%, haukur16 57%.
Kopke FC - haukur16 2:0

50e minuut.
Narfason rent richting de bal. Narfason geeft een lange en hoge pass. Steinarsson rent richting de bal. Hólmarsson rent richting de bal. Hólmarsson schiet op doel. Vilbergsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Þrastarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pállsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pállsson geeft een lange en hoge pass. Hólmarsson rent richting de bal. Hólmarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopke FC 47%, haukur16 53%.
Kopke FC - haukur16 2:0