Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hróðugir Skógar dfdg
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Friðjónsson rent richting de bal. Friðjónsson met een sublieme pass. Samúelsson speelt de bal door. Dagsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsson geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skógar - dfdg 1:0

4e minuut.
Sighvatsson kopt de bal weg. Matthíasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsson maakt een afschuwelijke overtreding. Dagsson krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Elísson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elísson met een sublieme pass. Gunnarsson rent richting de bal. Nóason verovert de bal door een tackle van achteren. Nóason schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kristjánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristjánsson schiet op doel. Bernharðsson kopt de bal weg. Kristjánsson rent richting de bal. Kristjánsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Víkingsson passt de bal zonder na te denken. Friðjónsson is nu in balbezit. Friðjónsson geeft een lange en hoge pass. Nóason is nu in balbezit. Nóason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Þrastarsson rent richting de bal. Þrastarsson geeft de bal voor. Gautason kan de bal niet met de borst controleren. Nóason rent richting de bal. Nóason draait met de bal, schiet en ... Þorkelsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Matthíasson onderschept slim de pass. Matthíasson passt de bal in één keer door. Nóason rent richting de bal. Nóason haalt uit met een fantastische trap. Þorkelsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hróðugir Skógar - dfdg 1:1

44e minuut.
Ævarsson geeft een hoge lob. Samúelsson speelt de bal door. Klungelig pakt Baldursson de bal. Kristjánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristjánsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skógar 43%, dfdg 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hróðugir Skógar - dfdg 1:1

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Þrastarsson de bal onder controle te krijgen. Samúelsson is nu in balbezit. Samúelsson geeft een lange en hoge pass. Kristjánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristjánsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Samúelsson kopt de bal weg. Henriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elísson probeert naar een medespeler te passen. Henriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dagsson kopt de bal weg. Daar is Elísson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henriksson met een sublieme pass. Kristjánsson rent richting de bal. Kristjánsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Karlsson trapt de bal weg van het doel. Þrastarsson kopt de bal weg. Kristjánsson is nu in balbezit. Kristjánsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sævarsson geeft de bal voor. Böðvarsson rent richting de bal. Met opzet legt Gunnarsson zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gunnarsson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skógar 60%, dfdg 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hróðugir Skógar - dfdg 1:1