Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dfdg Fjórir Karlar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Þrastarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þrastarsson geeft de bal voor. Snorrason is nu in balbezit. Nóason verovert de bal door een tackle van achteren. Nóason draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sævarsson probeert naar een medespeler te passen. Snorrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Þrastarsson maakt een afschuwelijke overtreding. Þrastarsson krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Þrastarsson probeert naar een medespeler te passen. Róbertsson rent richting de bal. Nóason rent richting de bal. Nóason draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Eysteinnsson de bal. De bal raakt de paal. Sindrason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dfdg - Fjórir Karlar 1:0

31e minuut.
Baldursson geeft een hoge lob. Einarsson rent richting de bal. Einarsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Júliússon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Júliússon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Eysteinnsson kopt de bal weg. Matthíasson rent richting de bal. Matthíasson met een sublieme pass. Nóason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóason schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Snorrason passt de bal zonder na te denken. Sigmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmundsson probeert naar een medespeler te passen. Júliússon rent richting de bal. Júliússon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dfdg 41%, Fjórir Karlar 59%.
dfdg - Fjórir Karlar 1:0

73e minuut.
Ómarsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matthíasson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þrastarsson is nu in balbezit. Þrastarsson geeft een hoge lob. Sindrason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dfdg - Fjórir Karlar 2:0

81e minuut.
Róbertsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Böðvarsson met de inworp. Daar is Þrastarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þrastarsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kormáksson met een sublieme pass. Sigmundsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sævarsson. Sævarsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dfdg 45%, Fjórir Karlar 55%.
dfdg - Fjórir Karlar 2:0