Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hawkhalf haukur16
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Hrannarson speelt de bal door. Hallgrímsson rent richting de bal. Hafsteinsson onderschept slim de pass. Guðgeirsson is nu in balbezit. Guðgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Alexandersson rent richting de bal. Alexandersson passt de bal met de wreef. Steinarsson probeert naar een medespeler te passen. Sæþórsson rent richting de bal. Sæþórsson haalt uit met een fantastische trap. Vilbergsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ingvarsson geeft een hoge lob. Alexandersson probeert naar een medespeler te passen. Ásbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Sæþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæþórsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawkhalf 41%, haukur16 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hawkhalf - haukur16 0:0

48e minuut.
Alexandersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandersson geeft een lange en hoge pass. Gunnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ásbjörnsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Elíasson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hallgrímsson heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guðgeirsson. Guðgeirsson krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Hallgrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson begaat een overtreding. Hallgrímsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hallgrímsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Gunnarsson de bal. Ásbjörnsson rent richting de bal. Ásbjörnsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Brynleifsson geeft een hoge lob. Daar is Steinarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinarsson speelt de bal door. Hafsteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafsteinsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nonnason geeft de bal voor. Sigbjörnsson kopt de bal weg. Hallgrímsson heeft problemen om de bal te vangen. Hafsteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafsteinsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hallgrímsson is nu in balbezit. Hallgrímsson passt de bal zonder na te denken. Alexandersson speelt de bal door. Daar is Ásbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ásbjörnsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawkhalf 46%, haukur16 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hawkhalf - haukur16 0:0