Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hróðugir Skógar Fjórir Karlar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Einarsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ævarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henriksson is nu in balbezit. Henriksson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gautason rent richting de bal. Gautason passt de bal zonder na te denken. Gunnarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agnarsson rent richting de bal. Agnarsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Brynleifsson heeft problemen om de bal te vangen. Brynleifsson geeft de bal voor. Emilsson heeft problemen om de bal te vangen. Örnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

20e minuut.
Henriksson passt de bal met de wreef. Emilsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Henriksson. Henriksson krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Daar is Ómarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ævarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ævarsson passt de bal zonder na te denken. Kristjánsson is nu in balbezit. Kristjánsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Emilsson rent richting de bal. Henriksson onderschept slim de pass. Henriksson passt de bal in één keer door. Kristjánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristjánsson schiet op doel. Sindrason bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skógar 52%, Fjórir Karlar 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hróðugir Skógar - Fjórir Karlar 0:0

53e minuut.
Sigmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmundsson geeft de bal voor. Einarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnsson rent richting de bal. Örnsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Georgsson rent richting de bal. Ægirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ægirsson passt de bal zonder na te denken. Örnsson is nu in balbezit. Örnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Brynleifsson heeft problemen om de bal te vangen. Ægirsson is nu in balbezit. Ægirsson met een sublieme pass. Örnsson is nu in balbezit. Örnsson haalt uit met een fantastische trap. Þorkelsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skógar - Fjórir Karlar 0:1

74e minuut.
Víkingsson geeft een hoge lob. Guðfinnsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Ævarsson de bal. Ævarsson haalt uit met een fantastische trap. Sindrason werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Emilsson is nu in balbezit. Brynleifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Brynleifsson probeert naar een medespeler te passen. Kristjánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristjánsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hróðugir Skógar - Fjórir Karlar 1:1

81e minuut.
Örnsson passt de bal zonder na te denken. Einarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Henriksson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Gunnarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georgsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgsson passt de bal in één keer door. Kristjánsson is nu in balbezit. Kristjánsson draait met de bal, schiet en ... Sindrason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skógar 65%, Fjórir Karlar 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hróðugir Skógar - Fjórir Karlar 1:1