Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hróðugir Skógar Hawkhalf
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Víðirsson passt de bal in één keer door. Ævarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ævarsson passt de bal met de wreef. Kristjánsson rent richting de bal. Kristjánsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Daar is Marteinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gautason bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautason passt de bal zonder na te denken. Ásbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásbjörnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Alexandersson kopt de bal weg. Ásbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guðjónsson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Dagsson met een snelle inworp. Hrannarson is nu in balbezit. Víðirsson begaat een overtreding. Víðirsson krijgt een gele kaart. Hrannarson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Hrannarson is nu in balbezit. Víðirsson onderschept slim de pass. Víðirsson passt de bal in één keer door. Kristjánsson is nu in balbezit. Kristjánsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skógar - Hawkhalf 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skógar 38%, Hawkhalf 62%.
Hróðugir Skógar - Hawkhalf 1:0

47e minuut.
Sæþórsson is nu in balbezit. Ásbjörnsson rent richting de bal. Sæþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæþórsson haalt uit met een fantastische trap. Gautason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Þorkelsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Ævarsson rent richting de bal. Elíasson verovert de bal door een tackle van achteren. Elíasson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sæþórsson de bal. Sæþórsson haalt uit met een fantastische trap. Þorkelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Þorkelsson probeert naar een medespeler te passen. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson met een sublieme pass. Sæþórsson is nu in balbezit. Sæþórsson haalt uit met een fantastische trap. Þorkelsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hróðugir Skógar - Hawkhalf 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skógar 58%, Hawkhalf 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hróðugir Skógar - Hawkhalf 1:1