Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hawkhalf Hróðugir Skógar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


19e minuut.
Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsson onderschept slim de pass. Dagsson met een sublieme pass. Henriksson rent richting de bal. Henriksson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Dagsson de bal. Herbertsson onderschept slim de pass. Herbertsson speelt de bal door. Kristjánsson is nu in balbezit. Kristjánsson haalt uit met een fantastische trap. Bergsteinnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bergsteinnsson met een harde bal richting middenveld. Henriksson speelt de bal door. Sölvason rent richting de bal. Kristjánsson onderschept slim de pass. Kristjánsson schiet op doel. Bergsteinnsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kristjánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristjánsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hawkhalf - Hróðugir Skógar 0:1

41e minuut.
Klungelig pakt Samúelsson de bal. Sæþórsson is nu in balbezit. Sæþórsson passt de bal zonder na te denken. Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawkhalf 41%, Hróðugir Skógar 59%.
Hawkhalf - Hróðugir Skógar 0:1

67e minuut.
Hallgrímsson is nu in balbezit. Henriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elíasson is nu in balbezit. Henriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Samúelsson speelt de bal door. Dagsson is nu in balbezit. Dagsson met een sublieme pass. Kristjánsson rent richting de bal. Kristjánsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Georgsson geeft een hoge lob. Kristjánsson is nu in balbezit. Knútsson onderschept slim de pass. Henriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dagsson rent richting de bal. Ingvarsson onderschept slim de pass. Samúelsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samúelsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawkhalf 46%, Hróðugir Skógar 54%.
Hawkhalf - Hróðugir Skógar 0:1