Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Litlir Klettar dfdg
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Sveinbjörnsson is nu in balbezit. Sveinbjörnsson speelt de bal door. Aðalsteinnsson is nu in balbezit. Aðalsteinnsson haalt uit met een fantastische trap. Baldursson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Aðalsteinnsson onderschept slim de pass. Aðalsteinnsson passt de bal met de wreef. Hlöðversson is nu in balbezit. Hlöðversson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Ámundarson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matthíasson met een snelle inworp. Þrastarsson rent richting de bal. Þrastarsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nóason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Þrastarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loftsson rent richting de bal. Þrastarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Loftsson onderschept slim de pass. Loftsson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Þrastarsson rent richting de bal. Sveinbjörnsson onderschept slim de pass. Sveinbjörnsson geeft de bal voor. Hlöðversson rent richting de bal. Hlöðversson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Litlir Klettar - dfdg 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litlir Klettar 42%, dfdg 58%.
Litlir Klettar - dfdg 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litlir Klettar 60%, dfdg 40%.
Litlir Klettar - dfdg 1:0