Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fjórir Karlar haukur16
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Emilsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Högnason. Emilsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Emilsson met een snel genomen vrije trap. Júliússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Júliússon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fjórir Karlar - haukur16 1:0

17e minuut.
Emilsson rent richting de bal. Emilsson geeft de bal voor. Sigvaldason is nu in balbezit. Júliússon rent richting de bal. Júliússon schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Brynleifsson speelt de bal door. Agnarsson is nu in balbezit. Hansson begaat een overtreding. Hansson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fjórir Karlar 45%, haukur16 55%.
Fjórir Karlar - haukur16 1:0

55e minuut.
Emilsson rent richting de bal. Steinsson rent richting de bal. Emilsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steinsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Steinsson komt bij de bal en schiet. Hafsteinsson springt en kopt de bal. Sindrason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonnason passt de bal in één keer door. Guðfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Steinsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Högnason kopt de bal weg. Steinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinsson passt de bal met de wreef. Hafsteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafsteinsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sigbjörnsson rent richting de bal. Einarsson is nu in balbezit. Brynleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynleifsson passt de bal zonder na te denken. Hansson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Nonnason met de inworp. Hafsteinsson is nu in balbezit. Hafsteinsson haalt uit met een fantastische trap. Guðfinnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fjórir Karlar - haukur16 1:1

82e minuut.
Júliússon met een sublieme pass. Klungelig pakt Ægirsson de bal. Einarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Steinsson draait met de bal, schiet en ... Sindrason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fjórir Karlar 56%, haukur16 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fjórir Karlar - haukur16 1:1