Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haukur16 dfdg
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Guðgeirsson passt de bal zonder na te denken. Högnason rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sebastiansson. Sebastiansson krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Klungelig pakt Nóason de bal. Sigbjörnsson is nu in balbezit. Þrastarsson onderschept slim de pass. Nóason is nu in balbezit. Nóason draait met de bal, schiet en ... Vilbergsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sigvaldason kopt de bal weg. Þrastarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þrastarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Guðgeirsson geeft een lange en hoge pass. Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbergsson passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Steinsson de bal onder controle te krijgen. Kristbergsson geeft de bal voor. Karlsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haukur16 39%, dfdg 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
haukur16 - dfdg 0:0

47e minuut.
Högnason speelt de bal door. Guðgeirsson rent richting de bal. Guðgeirsson passt de bal zonder na te denken. Steinsson rent richting de bal. Steinsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Karlsson trapt de bal weg. Sigbjörnsson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sebastiansson de bal onder controle te krijgen. Steinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Elísson probeert naar een medespeler te passen. Högnason speelt de bal door. Elísson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðgeirsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Matthíasson is nu in balbezit. Nonnason verovert de bal door een tackle van achteren. Nonnason probeert naar een medespeler te passen. Steinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
haukur16 - dfdg 1:0

87e minuut.
Baldursson verovert de bal door een tackle van achteren. Baldursson geeft een lange en hoge pass. Sigbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Nóason is nu in balbezit. Nóason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haukur16 32%, dfdg 68%.
haukur16 - dfdg 1:0