Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dfdg Kopke FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Elísson met een snelle inworp. Hlynsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlynsson passt de bal zonder na te denken. Daar is Hólmarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hólmarsson draait met de bal, schiet en ... Karlsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Friðjónsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sebastiansson komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Sebastiansson is nu in balbezit. Sebastiansson met een sublieme pass. Engilbertsson is nu in balbezit. Þrastarsson onderschept slim de pass. Þrastarsson haalt uit met een fantastische trap. Orrason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Finnsson geeft de bal voor. Daar is Elísson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlynsson probeert naar een medespeler te passen. Hólmarsson rent richting de bal. Hólmarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Atlason met een harde bal richting middenveld. Hlynsson kopt de bal weg. Baldursson probeert de bal aan de voet te houden. Hólmarsson rent richting de bal. Hólmarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dfdg 55%, Kopke FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dfdg - Kopke FC 0:0

70e minuut.
Nóason bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason rent richting de bal. Nóason onderschept slim de pass. Þrastarsson rent richting de bal. Þrastarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Arnarsson is nu in balbezit. Elísson onderschept slim de pass. Elísson speelt de bal door. Nóason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóason schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ingimundsson rent richting de bal. Ingimundsson passt de bal zonder na te denken. Hólmarsson is nu in balbezit. Hólmarsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dfdg 50%, Kopke FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dfdg - Kopke FC 0:0