Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Litlir Klettar bilal team
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Friðbjörnsson geeft een lange en hoge pass. Sæþórsson is nu in balbezit. Edvínsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Edvínsson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Hjörvarsson probeert naar een medespeler te passen. Sæþórsson rent richting de bal. Jakobsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakobsson krijgt een gele kaart. Sæþórsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sæþórsson kan niet meer verder spelen. Óttarsson komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Aðalsteinnsson probeert naar een medespeler te passen. Jakobsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Svavarsson. Svavarsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litlir Klettar 60%, bilal team 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Litlir Klettar - bilal team 0:0

52e minuut.
Hjörvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óttarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óttarsson geeft een hoge lob. Hlöðversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlöðversson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Aðalsteinnsson rent richting de bal. Aðalsteinnsson probeert naar een medespeler te passen. Kristbergsson is nu in balbezit. Hlöðversson is nu in balbezit. Hlöðversson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
llugason bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjörvarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hjörvarsson speelt de bal door. Aðalsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalsteinnsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Hjörvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjörvarsson begaat een overtreding. Aðalsteinnsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aðalsteinnsson kan niet meer verder spelen. Ingimarsson komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Hjörvarsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hólmsteinnsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litlir Klettar 51%, bilal team 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Litlir Klettar - bilal team 0:0