Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aspergilus flavus efirry fc
moja433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Tinnason speelt de bal door. Finnsson rent richting de bal. Þráinnsson speelt de bal door. Hrannarson is nu in balbezit. Hrannarson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Patricksson neemt de hoekschop. Hrannarson heeft problemen om de bal te vangen. Þráinnsson rent richting de bal. Þráinnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aspergilus flavus - efirry fc 1:0

42e minuut.
Kristbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbjörnsson geeft de bal voor. Inworp. Gylfason met een snelle inworp. Bjarnólfsson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aspergilus flavus 40%, efirry fc 60%.
aspergilus flavus - efirry fc 1:0

46e minuut.
Hrannarson geeft een hoge lob. Vigfússon kan de bal niet met de borst controleren. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson schiet op doel. Ársælsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Finnsson speelt de bal door. Þorbjörnsson is nu in balbezit. Met opzet legt Tinnason zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tinnason naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Þráinnsson is nu in balbezit. Vigfússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson speelt de bal door. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sighvatsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sighvatsson passt de bal zonder na te denken. Bjarnólfsson probeert naar een medespeler te passen. Þorbjörnsson is nu in balbezit. Þorbjörnsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Andrason probeert naar een medespeler te passen. Hálfdánsson kopt de bal weg. Þráinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson haalt uit met een fantastische trap. Ársælsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aspergilus flavus - efirry fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aspergilus flavus 52%, efirry fc 48%.
aspergilus flavus - efirry fc 2:0