Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mermaids FC saas
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Daníelsson speelt de bal door. Bogason is nu in balbezit. Hlöðversson verovert de bal door een tackle van achteren. Bogason verovert de bal door een tackle van achteren. Bogason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hólmgeirsson geeft de bal voor. Inworp. Leifsson met de inworp. Ásþórsson rent richting de bal. Ásþórsson haalt uit met een fantastische trap. Gylfason bokst de bal weg.

13e minuut.
Njálsson geeft een hoge lob. Ægirsson rent richting de bal. Daníelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ægirsson onderschept slim de pass. Ægirsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Skúlason rent richting de bal. Daníelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Daníelsson speelt de bal door. Bogason bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hólmgeirsson is nu in balbezit. Hólmgeirsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hlöðversson de bal. Bogason is nu in balbezit. Bogason draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kjartansson is nu in balbezit. Kjartansson geeft een lange en hoge pass. Leifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Svavarsson onderschept slim de pass. Svavarsson probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hlöðversson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gottskálksson met de inworp. Daníelsson is nu in balbezit. Daníelsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vífillsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarphéðinsson rent richting de bal. Vífillsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vífillsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mermaids FC 57%, saas 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mermaids FC - saas 0:0

88e minuut.
Gottskálksson is nu in balbezit. Gottskálksson passt de bal zonder na te denken. Ægirsson rent richting de bal. Bogason verovert de bal door een tackle van achteren. Bogason schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mermaids FC 49%, saas 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mermaids FC - saas 0:0