Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sem Nocao hajduk1911
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Högnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristófersson rent richting de bal. Högnason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Högnason krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Henriksson rent richting de bal. Svavarsson maakt een afschuwelijke overtreding. Henriksson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sturlason zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Herjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oddgeirsson onderschept slim de pass. Oddgeirsson draait met de bal, schiet en ... Pétursson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Svavarsson is nu in balbezit. Victorsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Svavarsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Bjarkason met een snel genomen vrije trap. Sæmundsson is nu in balbezit. Sæmundsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Victorsson met een sublieme pass. Guðlaugsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafbergsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hafbergsson krijgt een gele kaart.

40e minuut.
llugason met een harde bal richting middenveld. Arason kopt de bal weg. Klungelig pakt Herjólfsson de bal. Oddgeirsson rent richting de bal. Oddgeirsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Nocao 46%, hajduk1911 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sem Nocao - hajduk1911 0:0

47e minuut.
Bjarkason met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Victorsson de bal onder controle te krijgen. Svavarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson is nu in balbezit. Sæmundsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Nocao - hajduk1911 1:0

70e minuut.
Victorsson geeft de bal voor. Herjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arason schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arason krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Fúsason geeft een hoge lob. Victorsson controleert de bal met de borst. Sæmundsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sæmundsson krijgt een gele kaart. Victorsson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Victorsson kan niet meer verder spelen. Hlynsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Nocao 46%, hajduk1911 54%.
Sem Nocao - hajduk1911 1:0