Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
efirry fc Glöggir Háhyrningar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Teitursson probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Vigfússon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gylfason rent richting de bal. Gylfason geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gissurarson kopt de bal weg. Björnsson rent richting de bal. Sighvatsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sighvatsson geeft een hoge lob. Gylfason is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Teitursson rent richting de bal. Gylfason verovert de bal door een tackle van achteren. Gylfason met een sublieme pass. Bjarnólfsson is nu in balbezit. Bjarnólfsson draait met de bal, schiet en ... Hlynsson bokst de bal weg.

32e minuut.
Þorvarðsson rent richting de bal. Þorvarðsson geeft een lange en hoge pass. Kristófersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorbjörnsson is nu in balbezit. Þorbjörnsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gissurarson is nu in balbezit. Hákonsson is nu in balbezit. Gissurarson rent richting de bal. Hákonsson onderschept slim de pass. Hákonsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
efirry fc - Glöggir Háhyrningar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efirry fc 47%, Glöggir Háhyrningar 53%.
efirry fc - Glöggir Háhyrningar 0:1

73e minuut.
Gylfason bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teitursson. Gylfason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Böðvarsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Þorbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorbjörnsson schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Gissurarson verovert de bal door een tackle van achteren. Bjarnólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjarnólfsson schiet op doel. Daar is Þorbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efirry fc 54%, Glöggir Háhyrningar 46%.
efirry fc - Glöggir Háhyrningar 0:1