Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sem Nocao saas
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Bjarkason onderschept slim de pass. Bjarkason geeft de bal voor. Ormsson rent richting de bal. Sæmundsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sæmundsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bjarkason bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottskálksson onderschept slim de pass. Gottskálksson speelt de bal door. Bogason heeft problemen om de bal te vangen. Bogason schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sæmundsson rent richting de bal. Svavarsson rent richting de bal. Sæmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Svavarsson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Herjólfsson is nu in balbezit. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bjarkason zijn tegenspeler op de grond. Bjarkason krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ormsson geeft een hoge lob. Kristófersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristófersson passt de bal zonder na te denken. Sæmundsson rent richting de bal. Sæmundsson schiet op doel. Gylfason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Nocao 41%, saas 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sem Nocao - saas 0:0

59e minuut.
Kristófersson rent richting de bal. Sæmundsson rent richting de bal. Svavarsson is nu in balbezit. Sæmundsson rent richting de bal. Sæmundsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Nocao - saas 1:0

66e minuut.
Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristófersson verovert de bal door een tackle van achteren. Kristófersson probeert naar een medespeler te passen. Sæmundsson rent richting de bal. Sæmundsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Skarphéðinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arinbjörnsson onderschept slim de pass. Arinbjörnsson met een sublieme pass. Sæmundsson is nu in balbezit. Sæmundsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gestsson passt de bal met de wreef. Svavarsson rent richting de bal. Svavarsson geeft een lange en hoge pass. Hafbergsson kopt de bal weg. Lýðsson speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gabríelsson rent richting de bal. Kristófersson verovert de bal door een tackle van achteren. Kristófersson geeft een lange en hoge pass. Sæmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson haalt uit met een fantastische trap. Gylfason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Nocao 46%, saas 54%.
Sem Nocao - saas 1:0