Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aspergilus flavus saas
moja433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Daníelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Daníelsson passt de bal met de wreef. Indridason heeft problemen om de bal te vangen. Gunnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnþórsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aspergilus flavus - saas 0:1

13e minuut.
Kristbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Kristbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Þráinnsson is nu in balbezit. Hrannarson is nu in balbezit. Hrannarson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aspergilus flavus - saas 1:1

24e minuut.
Sigþórsson rent richting de bal. Sigþórsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Heimirsson de bal. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Þráinnsson onderschept slim de pass. Þráinnsson speelt de bal door. Daar is Hrannarson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrannarson schiet op doel. Gylfason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aspergilus flavus - saas 2:1

35e minuut.
Gottskálksson met de inworp. Daníelsson geeft de bal voor. Þorgilsson heeft problemen om de bal te vangen. Skarphéðinsson is nu in balbezit. Skarphéðinsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Heimirsson rent richting de bal. Heimirsson geeft een hoge lob. Tinnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallgrímsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hallgrímsson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tinnason speelt de bal door. Klungelig pakt Tumason de bal. Tumason met een sublieme pass. Gunnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnþórsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aspergilus flavus 51%, saas 49%.
aspergilus flavus - saas 2:1

54e minuut.
Gunnþórsson haalt uit met een fantastische trap. Gottskálksson kopt de bal weg. Hallgrímsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Gunnþórsson de bal. Gunnþórsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Kristbjörnsson de bal. Gottskálksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbjörnsson maakt een afschuwelijke overtreding. Kristbjörnsson krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Sigþórsson onderschept slim de pass. Sigþórsson met een sublieme pass. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Sigþórsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Njálsson de bal. Tinnason geeft een lange en hoge pass. Hrannarson is nu in balbezit. Hrannarson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aspergilus flavus 53%, saas 47%.
aspergilus flavus - saas 2:1