Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saas aspergilus flavus
Normal Tactiek moja433
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Hrannarson rent richting de bal. Hrannarson passt de bal met de wreef. Svavarsson met een sublieme pass. Þráinnsson rent richting de bal. Þráinnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gottskálksson probeert naar een medespeler te passen. Daníelsson is nu in balbezit. Daníelsson passt de bal met de wreef. Bogason heeft problemen om de bal te vangen. Bogason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
saas - aspergilus flavus 1:0

27e minuut.
Tinnason is nu in balbezit. Daníelsson rent richting de bal. Tinnason is nu in balbezit. Daníelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Daníelsson schiet op doel. Andrason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ormsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hólmgeirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hallgrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigþórsson onderschept slim de pass. Sigþórsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saas 43%, aspergilus flavus 57%.
saas - aspergilus flavus 1:0

54e minuut.
Þráinnsson is nu in balbezit. Þráinnsson passt de bal zonder na te denken. Sigþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sævarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sævarsson geeft de bal voor. Svavarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrannarson is nu in balbezit. Hrannarson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Njálsson kan de bal niet met de borst controleren. Þráinnsson is nu in balbezit. Njálsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Þráinnsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Þráinnsson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Svavarsson verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sigþórsson neemt de hoekschop. Hrannarson is nu in balbezit. Hrannarson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
saas - aspergilus flavus 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saas 59%, aspergilus flavus 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
saas - aspergilus flavus 1:1