Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sem Nocao aspergilus flavus
Normal Tactiek moja433
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Leifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Leifsson met een sublieme pass. Sæmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Nocao - aspergilus flavus 1:0

26e minuut.
Indridason geeft de bal voor. Arinbjörnsson is nu in balbezit. Arinbjörnsson passt de bal met de wreef. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sem Nocao - aspergilus flavus 1:1

30e minuut.
Daar is Kristófersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigþórsson rent richting de bal. Sigþórsson speelt de bal door. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Þráinnsson speelt de bal door. Sigþórsson is nu in balbezit. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson haalt uit met een fantastische trap. Fúsason probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Nocao - aspergilus flavus 1:2

36e minuut.
Leifsson rent richting de bal. Þráinnsson onderschept slim de pass. Hrannarson is nu in balbezit. Hrannarson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Herjólfsson de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Örvarsson rent richting de bal. Örvarsson schiet op doel. Daar is Hafbergsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þráinnsson is nu in balbezit. Þráinnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Nocao 62%, aspergilus flavus 38%.
Sem Nocao - aspergilus flavus 1:2

49e minuut.
Svavarsson is nu in balbezit. Tinnason verovert de bal door een tackle van achteren. Leifsson maakt een afschuwelijke overtreding. Leifsson krijgt een gele kaart. Tinnason raakt geblesseerd tijdens het duel. Tinnason met een snel genomen vrije trap. Hrannarson rent richting de bal. Hrannarson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Þorgilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson passt de bal in één keer door. Svavarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Svavarsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Sæmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Svavarsson rent richting de bal. Tinnason schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tinnason krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Sævarsson onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arinbjörnsson. Sævarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sævarsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hrannarson rent richting de bal. Hrannarson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Arinbjörnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gestsson geeft de bal voor. Sæmundsson is nu in balbezit. Sæmundsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Nocao 49%, aspergilus flavus 51%.
Sem Nocao - aspergilus flavus 1:2