Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wimbledon Tokers volov
sorted21 Tactiek 552233
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 53.5
formidable Schieten formidable
good Passen good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Tankink onderschept slim de pass. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan schiet op doel. Schipor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szałęga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - volov 1:0

7e minuut.
Heinrich is nu in balbezit. Vangelov begaat een overtreding. Heinrich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gioldanis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Həsənov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wimbledon Tokers - volov 1:1

15e minuut.
Montale geeft een hoge lob. Morgan kopt de bal weg. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene draait met de bal, schiet en ... Szałęga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - volov 2:1

18e minuut.
Eliozishvili rent richting de bal. Vangelov verovert de bal door een tackle van achteren. Vangelov met een sublieme pass. Gioldanis geeft een lange en hoge pass. Heinrich bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bojdys neemt de hoekschop. Gioldanis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Csabai passt de bal in één keer door. Morgan heeft problemen om de bal te vangen. Morgan passt de bal zonder na te denken. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kräuchi geeft een hoge lob. Hauke geeft de bal voor. Schipor kopt de bal weg. Daar is Tankink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - volov 3:1

27e minuut.
Dummer geeft de bal voor. Mitri heeft problemen om de bal te vangen. Morgan rent richting de bal. Morgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - volov 4:1

29e minuut.
Ene rent richting de bal. Schipor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ene is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Csabai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ene krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Eliozishvili schiet op doel. Vangelov geeft een hoge lob. Ene is nu in balbezit. Ene haalt uit met een fantastische trap. Szałęga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - volov 5:1

44e minuut.
Daar is Dummer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ene rent richting de bal. Ene met een sublieme pass. Morgan rent richting de bal. Morgan draait met de bal, schiet en ... Szałęga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wimbledon Tokers 43%, volov 57%.
Wimbledon Tokers - volov 5:1

51e minuut.
Mitri geeft de bal voor. Inworp. Peruza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csabai is nu in balbezit. Csabai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Schipor geeft de bal voor. Tandoğan probeert naar een medespeler te passen. Montale probeert de bal aan de voet te houden. Heinrich rent richting de bal. Heinrich schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Bengolea onderschept slim de pass. Tandoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoğan passt de bal zonder na te denken. Eliozishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliozishvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Peruza is nu in balbezit. Peruza passt de bal zonder na te denken. Morgan rent richting de bal. Ene is nu in balbezit. Ene schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - volov 6:1

82e minuut.
Bengolea is nu in balbezit. Bengolea geeft een hoge lob. Gioldanis kopt de bal weg. Heinrich heeft problemen om de bal te vangen. Heinrich schiet op doel. Həsənov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - volov 6:2

84e minuut.
Mitri probeert de bal aan de voet te houden. Peruza onderschept slim de pass. Peruza geeft een hoge lob. Ene is nu in balbezit. Ene schiet op doel. Szałęga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Peruza met de inworp. Csabai is nu in balbezit. Csabai geeft de bal voor. Ene maakt een snoekduik en kopt de bal. Szałęga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - volov 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wimbledon Tokers 58%, volov 42%.
Wimbledon Tokers - volov 7:2