Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BallOfJustice REAL PLOVDIV
surprise Tactiek NOVA
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
6 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
39.7 gemiddelde waardering 42.4
adequate Schieten good
adequate Passen average
good Verdedigen good


13e minuut.
Travlos onderschept slim de pass. Dascălu verovert de bal door een tackle van achteren. Dascălu geeft een lange en hoge pass. Şeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coc is nu in balbezit. Coc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zygmuntowicz onderschept slim de pass. Zygmuntowicz geeft een hoge lob. Alacabey rent richting de bal. Landrø rent richting de bal. Landrø geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şeren is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gyselinck rent richting de bal. Gyselinck geeft de bal voor. Candra bereikt de bal nog maar net als eerste. Candra geeft een lange en hoge pass. García Silva is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BallOfJustice - REAL PLOVDIV 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BallOfJustice 34%, REAL PLOVDIV 66%.
BallOfJustice - REAL PLOVDIV 0:1

46e minuut.
Jahr rent richting de bal. Şeren verovert de bal door een tackle van achteren. Şeren probeert naar een medespeler te passen. Gyselinck rent richting de bal. García Silva bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
BallOfJustice - REAL PLOVDIV 0:2

48e minuut.
Gyselinck is nu in balbezit. Gyselinck geeft een lange en hoge pass. Jahr rent richting de bal. Jahr draait met de bal, schiet en ... Virághalmy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Poeira geeft een hoge lob. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Candra maakt een afschuwelijke overtreding. Candra krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Tamburini is nu in balbezit. Dascălu rent richting de bal. Dascălu geeft een lange en hoge pass. Şeren rent richting de bal. Şeren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tamburini geeft een lange en hoge pass. Gyselinck kopt de bal weg. Jahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahr schiet op doel. Virághalmy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BallOfJustice - REAL PLOVDIV 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BallOfJustice 33%, REAL PLOVDIV 67%.
BallOfJustice - REAL PLOVDIV 0:3