Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester-United89 BallOfJustice
5-3-2K Tactiek surprise
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
51 gemiddelde waardering 40.3
very good Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Alacabey geeft de bal voor. Lucke rent richting de bal. Lucke passt de bal met de wreef. Şeren is nu in balbezit. Şeren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester-United89 - BallOfJustice 0:1

13e minuut.
Alacabey is nu in balbezit. Qurbanoğlu onderschept slim de pass. Qurbanoğlu speelt de bal door. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski draait met de bal, schiet en ... Virághalmy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester-United89 - BallOfJustice 1:1

17e minuut.
Şeren probeert naar een medespeler te passen. Léderer onderschept slim de pass. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke geeft de bal voor. Coc maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ramis is nu in balbezit. Lucke verovert de bal door een tackle van achteren. Lucke passt de bal in één keer door. Şeren rent richting de bal. Şeren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Alacabey rent richting de bal. Qurbanoğlu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Qurbanoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tymrowski springt en kopt de bal. Virághalmy bokst de bal weg. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester-United89 - BallOfJustice 2:1

43e minuut.
Rejnina speelt de bal door. Celestini probeert naar een medespeler te passen. Qurbanoğlu rent richting de bal. Qurbanoğlu geeft een hoge lob. Tymrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester-United89 46%, BallOfJustice 54%.
Manchester-United89 - BallOfJustice 2:1

54e minuut.
Léderer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucke met een snelle inworp. Dascălu rent richting de bal. Dascălu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Alacabey passt de bal in één keer door. Tymrowski rent richting de bal. Qurbanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanoğlu geeft een hoge lob. Łapeta maakt een snoekduik en kopt de bal. Virághalmy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Gyselinck kopt de bal weg. Pertek speelt de bal door. Speer heeft problemen om de bal te vangen. Łapeta onderschept slim de pass. Łapeta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Celestini passt de bal met de wreef. Qurbanoğlu is nu in balbezit. Qurbanoğlu geeft een hoge lob. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap. Virághalmy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gyselinck de bal. Łapeta is nu in balbezit. Łapeta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester-United89 - BallOfJustice 3:1

84e minuut.
Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dascălu de bal. Şeren is nu in balbezit. Şeren haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester-United89 - BallOfJustice 3:2

87e minuut.
Qurbanoğlu geeft een hoge lob. Gyselinck kopt de bal weg. Daar is Antolak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymrowski is nu in balbezit. Łapeta is nu in balbezit. Virághalmy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester-United89 - BallOfJustice 4:2

89e minuut.
Speer heeft problemen om de bal te vangen. Speer geeft een hoge lob. Léderer onderschept slim de pass. Şeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester-United89 47%, BallOfJustice 53%.
Manchester-United89 - BallOfJustice 4:2