Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radecki Grande Sampdoria
test7 Tactiek Dragon
59% Balbezit 41%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
61.5 gemiddelde waardering 56.4
formidable Schieten good
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Marinho is nu in balbezit. Ciortea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lagendaal legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Masuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radecki - Grande Sampdoria 1:0

5e minuut.
Koekuyt met een sublieme pass. Szeléndi heeft problemen om de bal te vangen. Szeléndi met een sublieme pass. Villatoro rent richting de bal. Villatoro schiet op doel. Curman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Anev met de inworp. Szeléndi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprioli begaat een overtreding. Caprioli krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Inworp. Srhoj met een snelle inworp. Marinho rent richting de bal. Marinho haalt uit met een fantastische trap. Masuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radecki - Grande Sampdoria 2:0

15e minuut.
Caprioli probeert naar een medespeler te passen. Vidal rent richting de bal. Vidal met een sublieme pass. Lagendaal is nu in balbezit. Lagendaal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yovov begaat een overtreding. Villatoro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Yovov de bal. Anev komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Caprioli probeert naar een medespeler te passen. Marinho heeft problemen om de bal te vangen. Vihmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marinho raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lagendaal neemt zijn aanloop. Masuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană speelt de bal door. Marinho is nu in balbezit. Marinho schiet op doel. Masuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radecki - Grande Sampdoria 3:0

38e minuut.
Anev kopt de bal weg. Yovov probeert de bal aan de voet te houden. Villatoro rent richting de bal. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ... Curman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radecki 54%, Grande Sampdoria 46%.
Radecki - Grande Sampdoria 3:0

48e minuut.
Szeléndi geeft een lange en hoge pass. Parashkevov kopt de bal weg. Klungelig pakt Dzhingozov de bal. Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Nedev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marinho is nu in balbezit. Met opzet legt Koekuyt zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Koekuyt moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Koekuyt schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

51e minuut.
Marinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marinho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vihmann verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Caprioli zal de hoekschop nemen. Marinho springt en kopt de bal. Masuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Caprioli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anev met een snelle inworp. Lagendaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendaal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Stine geeft de bal voor. Inworp. Anev met een snelle inworp. Lagendaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendaal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kosev rent richting de bal. Kosev geeft de bal voor. Marinho rent richting de bal. Marinho schiet op doel. Masuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radecki - Grande Sampdoria 4:0

66e minuut.
Szeléndi passt de bal zonder na te denken. Srhoj is nu in balbezit. Marinho verovert de bal door een tackle van achteren. Marinho schiet op doel. Masuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vihmann rent richting de bal. Lagendaal verovert de bal door een tackle van achteren. Lagendaal met een sublieme pass. Marinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinho haalt uit met een fantastische trap. Masuda bokst de bal weg.

73e minuut.
Vidal speelt de bal door. Mihtarski rent richting de bal. Mihtarski geeft een hoge lob. Marinho is nu in balbezit. Marinho schiet op doel. Masuda bokst de bal weg.

76e minuut.
Lagendaal is nu in balbezit. Vihmann onderschept slim de pass. Vihmann met een sublieme pass. Daar is Anev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagendaal verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caprioli neemt de hoekschop. Marinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Nedev met een sublieme pass. Stine geeft de bal voor. Geană kopt de bal weg. Marinho heeft problemen om de bal te vangen. Marinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radecki 37%, Grande Sampdoria 63%.
Radecki - Grande Sampdoria 4:0