Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ф.К. ЕТЪР anakonda
ATTACK 4-2-3-1 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Karpuzov is nu in balbezit. Skochev verovert de bal door een tackle van achteren. Shipkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov rent richting de bal. Yankov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ф.К. ЕТЪР - anakonda 1:0

9e minuut.
Skochev geeft de bal voor. Zhotev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atanasov. Atanasov krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Karpuzov onderschept slim de pass. Karpuzov probeert naar een medespeler te passen. Iovchev speelt de bal door. Zartov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zartov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kosovski heeft problemen om de bal te vangen. Yankov is nu in balbezit. Kosovski maakt een afschuwelijke overtreding. Yankov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Yankov kan niet meer verder spelen. Poshev komt het veld opgelopen. Skochev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Pachev de bal. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ф.К. ЕТЪР - anakonda 2:0

40e minuut.
Poshev onderschept slim de pass. Poshev speelt de bal door. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov schiet op doel. Doichinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ф.К. ЕТЪР - anakonda 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ф.К. ЕТЪР 35%, anakonda 65%.
Ф.К. ЕТЪР - anakonda 3:0

55e minuut.
Krustanov is nu in balbezit. Drumev verovert de bal door een tackle van achteren. Drumev geeft een hoge lob. Zartov is nu in balbezit. Zartov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Genov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drumev is nu in balbezit. Drumev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vladimirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kosovski verovert de bal door een tackle van achteren. Poshev rent richting de bal. Poshev passt de bal zonder na te denken. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Iovchev met een sublieme pass. Zartov is nu in balbezit. Karakehaiov begaat een overtreding. Zartov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iovchev wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ф.К. ЕТЪР - anakonda 3:1

81e minuut.
Poshev rent richting de bal. Shipkov rent richting de bal. Shipkov probeert naar een medespeler te passen. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ф.К. ЕТЪР 51%, anakonda 49%.
Ф.К. ЕТЪР - anakonda 3:1