Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Shumen City Lokomotiv 2021
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 33.2
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Todorov met een harde bal richting middenveld. Magne kopt de bal weg. Biakollo met een sublieme pass. Kaťuša is nu in balbezit. Kaťuša haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Rogan verovert de bal door een tackle van achteren. Rogan geeft een hoge lob. Kaťuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaťuša haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - Lokomotiv 2021 0:1

6e minuut.
Cvetankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirzītis probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Vučko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mirchev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Magne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov schiet op doel. Winks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Rusev passt de bal in één keer door. Biakollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo probeert naar een medespeler te passen. Kaťuša is nu in balbezit. Kaťuša schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Biakollo geeft de bal voor. Walliyullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Walliyullah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaťuša neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Norkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov speelt de bal door. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Shumen City - Lokomotiv 2021 1:1

29e minuut.
Rogan passt de bal zonder na te denken. Nyagolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaťuša onderschept slim de pass. Kaťuša schiet op doel. Todorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - Lokomotiv 2021 1:2

32e minuut.
Ganev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vangelov komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Gallart met een harde bal richting middenveld. Norkowski kopt de bal weg. Yanchev rent richting de bal. Kaťuša verovert de bal door een tackle van achteren. Kaťuša haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Norkowski passt de bal zonder na te denken. Walliyullah rent richting de bal. Walliyullah passt de bal met de wreef. Kaťuša rent richting de bal. Kaťuša haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vangelov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cvetankov is nu in balbezit. Cvetankov geeft de bal voor. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Shumen City - Lokomotiv 2021 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Shumen City 58%, Lokomotiv 2021 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Shumen City - Lokomotiv 2021 2:2

50e minuut.
Tirzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirzītis geeft een lange en hoge pass. Norkowski kopt de bal weg. Kaťuša controleert de bal met de borst. Kaťuša haalt uit met een fantastische trap. Todorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - Lokomotiv 2021 2:3

55e minuut.
Obreshkov is nu in balbezit. Norkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lisichkov krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gallart onderschept slim de pass. Obreshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Winks bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Deyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Deyanov met een sublieme pass. Kaťuša rent richting de bal. Biakollo is nu in balbezit. Biakollo haalt uit met een fantastische trap. Todorov bokst de bal weg.

78e minuut.
Tirzītis rent richting de bal. Cvetankov onderschept slim de pass. Magne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magne krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Biakollo is nu in balbezit. Biakollo geeft een lange en hoge pass. Vangelov heeft problemen om de bal te vangen. Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nedkov passt de bal met de wreef. Norkowski geeft de bal voor. Rusev is nu in balbezit. Biakollo verovert de bal door een tackle van achteren. Biakollo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - Lokomotiv 2021 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Shumen City 53%, Lokomotiv 2021 47%.
New Shumen City - Lokomotiv 2021 2:4