Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski_Sofia_2021 ГФ ВИБОРГ
................ Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 2
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 17.4
goed Schieten waardeloos
goed Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kirkov speelt de bal door. Rosenior heeft problemen om de bal te vangen. Donchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ilchev heeft problemen om de bal te vangen. Trull is nu in balbezit. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trull verovert de bal door een tackle van achteren. Trull haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Malherbe verovert de bal door een tackle van achteren. Malherbe met een sublieme pass. Lipský rent richting de bal. Lipský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Malherbe kopt de bal weg. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Trull zijn tegenspeler op de grond. Trull krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Malherbe met een sublieme pass. Sutil speelt de bal door. Trull is nu in balbezit. Trull schiet op doel. Petrakiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Sutil onderschept slim de pass. Lipský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipský passt de bal zonder na te denken. Trull is nu in balbezit. Trull schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Sofia_2021 - ГФ ВИБОРГ 1:0

17e minuut.
Sutil verovert de bal door een tackle van achteren. Sutil met een sublieme pass. Trull is nu in balbezit. Trull haalt uit met een fantastische trap. Kirkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Malherbe verovert de bal door een tackle van achteren. Malherbe passt de bal met de wreef. Boshnakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trull onderschept slim de pass. Trull draait met de bal, schiet en ... Petrakiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Vučenović rent richting de bal. Cvetankov verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetankov geeft een lange en hoge pass. Donchev heeft problemen om de bal te vangen. Rosenior geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jaskóła met een harde bal richting middenveld. Vučenović rent richting de bal. Met opzet legt Penchev zijn tegenspeler op de grond. Penchev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Sofia_2021 41%, ГФ ВИБОРГ 59%.
Levski_Sofia_2021 - ГФ ВИБОРГ 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Lipský de bal. Lipský passt de bal met de wreef. Rosenior met een sublieme pass. Trull is nu in balbezit. Trull draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Sofia_2021 - ГФ ВИБОРГ 2:0

51e minuut.
Sutil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutil geeft een hoge lob. Rosenior met een sublieme pass. Lipský heeft problemen om de bal te vangen. Lipský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sutil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malherbe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Donchev. Donchev krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Rosenior passt de bal zonder na te denken. Vučenović rent richting de bal. Vučenović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trull de bal. Trull schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lipský rent richting de bal. Trull is nu in balbezit. Trull haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Boshnakov de bal onder controle te krijgen. Petrakiev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Sofia_2021 - ГФ ВИБОРГ 3:0

71e minuut.
Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła geeft een lange en hoge pass. Kostadinov kopt de bal weg. Rosenior probeert naar een medespeler te passen. Vučenović bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Malherbe kopt de bal weg. Penchev rent richting de bal. Met opzet legt Lipský zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lipský moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lipský schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Penchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Penchev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Palev kopt de bal weg. Rosenior bereikt de bal nog maar net als eerste. Donchev is nu in balbezit. Donchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Donchev probeert naar een medespeler te passen. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Trull zijn tegenspeler op de grond. Trull krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Vresk heeft problemen om de bal te vangen. Erkenev verovert de bal door een tackle van achteren. Malherbe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malherbe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Sofia_2021 27%, ГФ ВИБОРГ 73%.
Levski_Sofia_2021 - ГФ ВИБОРГ 3:0