Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski_Sofia_2021 фк варна
................ Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Evgeniev verovert de bal door een tackle van achteren. Evgeniev passt de bal in één keer door. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov verovert de bal door een tackle van achteren. Dobromirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Grigorov passt de bal met de wreef. Daar is Dobromirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vresk begaat een overtreding. Vresk krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Iordanov met een harde bal richting middenveld. Rosenior is nu in balbezit. Grigorov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grigorov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Rosenior passt de bal met de wreef. Vučenović rent richting de bal. Vučenović passt de bal met de wreef. Sammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Sofia_2021 - фк варна 1:0

26e minuut.
Inworp. Sutil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malherbe probeert naar een medespeler te passen. Sammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Srebrov trapt de bal weg. Vučenović kopt de bal weg. Sammler rent richting de bal. Lipský rent richting de bal. Lipský haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Radomirov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vučenović met een snelle inworp. Lipský is nu in balbezit. Lipský geeft de bal voor. Paal! Sammler rent richting de bal. Sammler draait met de bal, schiet en ... Srebrov bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lipský is nu in balbezit. Sammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipský rent richting de bal. Sammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Radomirov passt de bal met de wreef. Iordanov is nu in balbezit. Sammler onderschept slim de pass. Sammler haalt uit met een fantastische trap. Srebrov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Sofia_2021 - фк варна 2:0

43e minuut.
Lipský verovert de bal door een tackle van achteren. Lipský haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Malherbe de bal. Simeonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malherbe geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Sofia_2021 24%, фк варна 76%.
Levski_Sofia_2021 - фк варна 2:0

52e minuut.
Rosenior geeft de bal voor. Klungelig pakt Iordanov de bal. Sammler onderschept slim de pass. Lipský is nu in balbezit. Lipský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Malherbe speelt de bal door. Iordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammler verovert de bal door een tackle van achteren. Sammler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Sofia_2021 - фк варна 3:0

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Malherbe de bal onder controle te krijgen. Malherbe passt de bal zonder na te denken. Kabulov rent richting de bal. Sammler onderschept slim de pass. Sammler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Simeonkov de bal onder controle te krijgen. Rosenior probeert naar een medespeler te passen. Kabulov rent richting de bal. Vučenović onderschept slim de pass. Vučenović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sammler bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Sofia_2021 - фк варна 4:0

75e minuut.
Rosenior probeert naar een medespeler te passen. Daar is Simeonkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammler draait met de bal, schiet en ... Iordanov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Simeonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutil verovert de bal door een tackle van achteren. Sutil speelt de bal door. Lipský rent richting de bal. Lipský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Srebrov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Lyubomirov is nu in balbezit. Lyubomirov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Evgeniev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malherbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Malherbe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lipský speelt de bal door. Simeonkov speelt de bal door. Inworp. Soltanov met een snelle inworp. Sutil geeft de bal voor. Srebrov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Sofia_2021 20%, фк варна 80%.
Levski_Sofia_2021 - фк варна 4:0