Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski_Sofia_2021 ☆CSKA Sofia☆
................ Tactiek Magic Attack
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 39.4
weak Schieten adequate
adequate Passen good
average Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Jaskóła de bal. Saukkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła verovert de bal door een tackle van achteren. Pieńkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkosz schiet op doel. Ungaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Rosenior geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Vučenović. Goede buitenspelval van de verdediging. Rubatto neemt vlug de vrije trap. Kabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jaskóła onderschept slim de pass. Pieńkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenior rent richting de bal. Pieńkosz onderschept slim de pass. Pieńkosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sutil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Březňák rent richting de bal. Březňák speelt de bal door. Kabała rent richting de bal. Kabała haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vresk probeert de bal met de borst te controleren. Ungaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vresk rent richting de bal. Paal!

25e minuut.
Batlle onderschept slim de pass. Batlle geeft een hoge lob. Vresk kan de bal niet met de borst controleren. Saukkonen rent richting de bal. Saukkonen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Březňák onderschept slim de pass. Březňák probeert naar een medespeler te passen. Bartumeo met een sublieme pass. Kabała is nu in balbezit. Kabała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Saukkonen verovert de bal door een tackle van achteren. Saukkonen speelt de bal door. Jaskóła is nu in balbezit. Pieńkosz verovert de bal door een tackle van achteren. Pieńkosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Sofia_2021 63%, ☆CSKA Sofia☆ 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Levski_Sofia_2021 - ☆CSKA Sofia☆ 0:0

46e minuut.
Laus komt het veld opgelopen. Jaramillo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Vresk is nu in balbezit. Laus verovert de bal door een tackle van achteren. Saukkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Saukkonen draait met de bal, schiet en ... Ungaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Sofia_2021 - ☆CSKA Sofia☆ 0:1

60e minuut.
Laus passt de bal in één keer door. Batlle heeft problemen om de bal te vangen. Batlle probeert naar een medespeler te passen. Pieńkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkosz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Sofia_2021 75%, ☆CSKA Sofia☆ 25%.
Levski_Sofia_2021 - ☆CSKA Sofia☆ 0:1