Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski-fc ГФ ВИБОРГ
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Kabulov onderschept slim de pass. Penchev onderschept slim de pass. Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donchev onderschept slim de pass. Donchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Minchev trapt de bal weg. Krustanov kopt de bal weg. Kirkov heeft problemen om de bal te vangen. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cvetankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetankov passt de bal zonder na te denken. Lishkov rent richting de bal. Krustanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Penchev is nu in balbezit. Orlov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Penchev raakt geblesseerd tijdens het duel. Cvetankov met een snel genomen vrije trap. Baev kopt de bal weg. Zehtinski is nu in balbezit. Zehtinski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Diev speelt de bal door. Metev is nu in balbezit. Metev passt de bal zonder na te denken. Orlov rent richting de bal. Orlov geeft een lange en hoge pass. Petrakiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zehtinski met de inworp. Donchev geeft een hoge lob. Palev krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Baev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski-fc - ГФ ВИБОРГ 0:1

38e minuut.
Lishkov probeert naar een medespeler te passen. Krustanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev verovert de bal door een tackle van achteren. Baev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski-fc - ГФ ВИБОРГ 0:2

41e minuut.
Diev geeft de bal voor. Inworp. Zehtinski met de inworp. Donchev is nu in balbezit. Donchev geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski-fc - ГФ ВИБОРГ 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski-fc 55%, ГФ ВИБОРГ 45%.
Levski-fc - ГФ ВИБОРГ 0:3

51e minuut.
Kirkov met een sublieme pass. Donchev rent richting de bal. Donchev passt de bal in één keer door. Baev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev haalt uit met een fantastische trap. Minchev bokst de bal weg.

60e minuut.
Kabulov is nu in balbezit. Donchev onderschept slim de pass. Donchev passt de bal zonder na te denken. Baev is nu in balbezit. Baev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Krustanov onderschept slim de pass. Penchev is nu in balbezit. Penchev passt de bal in één keer door. Baev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev schiet op doel. Minchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski-fc 56%, ГФ ВИБОРГ 44%.
Levski-fc - ГФ ВИБОРГ 0:3