Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
фк варна БАНСКО ФК
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Boricov rent richting de bal. Gurdev begaat een overtreding. Boricov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Novakov met een snel genomen vrije trap. Kabulov probeert de bal met de borst te controleren. Asparuhov is nu in balbezit. Asparuhov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pashev rent richting de bal. Grigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov met een sublieme pass. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Grigorov onderschept slim de pass. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
фк варна - БАНСКО ФК 1:0

8e minuut.
Andonov speelt de bal door. Grigorov rent richting de bal. Grigorov passt de bal met de wreef. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
фк варна - БАНСКО ФК 2:0

16e minuut.
Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov onderschept slim de pass. Grigorov passt de bal met de wreef. Dobromirov is nu in balbezit. Dobromirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Boricov is nu in balbezit. Gurdev onderschept slim de pass. Gurdev passt de bal in één keer door. Dobromirov is nu in balbezit. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Peichinov met een sublieme pass. Grigorov is nu in balbezit. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov schiet op doel. Matev probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Yakobchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yakobchev zijn tegenspeler op de grond. Yakobchev is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фк варна 23%, БАНСКО ФК 77%.
фк варна - БАНСКО ФК 2:0

63e minuut.
Grigorov rent richting de bal. Grigorov passt de bal in één keer door. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Matev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
фк варна - БАНСКО ФК 3:0

89e minuut.
Zhilev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mushanov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фк варна 40%, БАНСКО ФК 60%.
фк варна - БАНСКО ФК 3:0