Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
фк варна saiman
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Krumov trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Serbezov de bal. Sanchev speelt de bal door. Chintov is nu in balbezit. Chintov schiet op doel. Srebrov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Mundev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundev probeert naar een medespeler te passen. Serbezov rent richting de bal. Chintov onderschept slim de pass. Chintov haalt uit met een fantastische trap. Srebrov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
фк варна - saiman 0:1

18e minuut.
Lyubomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serbezov is nu in balbezit. Serbezov speelt de bal door. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov schiet op doel. Bibishkov bokst de bal weg. Serbezov met een sublieme pass. Andonov is nu in balbezit. Matov begaat een overtreding. Matov krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dobromirov rent richting de bal. Krumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov onderschept slim de pass. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap. Dimitrov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lyubomirov met een sublieme pass. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov met een sublieme pass. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov draait met de bal, schiet en ... Bibishkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Sanchev probeert de bal met de borst te controleren. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov probeert naar een medespeler te passen. Dobromirov heeft problemen om de bal te vangen. Dobromirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mundev geeft een lange en hoge pass. Srebrov probeert naar een medespeler te passen. Dobromirov rent richting de bal. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фк варна 44%, saiman 56%.
фк варна - saiman 0:1

67e minuut.
Micanski is nu in balbezit. Lyubomirov rent richting de bal. Micanski verovert de bal door een tackle van achteren. Micanski haalt uit met een fantastische trap. Srebrov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фк варна 45%, saiman 55%.
фк варна - saiman 0:1