Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Д у н а в baiko
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Cherganski draait met de bal, schiet en ... Grigorov geeft de bal voor. Cherganski kopt de bal weg. Micanski is nu in balbezit. Micanski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Д у н а в - baiko 1:0

11e minuut.
Banov rent richting de bal. Banov met een sublieme pass. Rizov is nu in balbezit. Micanski onderschept slim de pass. Micanski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cherganski speelt de bal door. Yanakiev is nu in balbezit. Micanski onderschept slim de pass. Micanski schiet op doel. Poshev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mitrikov is nu in balbezit. Mitrikov geeft een hoge lob. Yanakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherganski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Yanakiev rent richting de bal. Mitrikov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yanakiev. Yanakiev krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Avramov passt de bal in één keer door. Malshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Malshev speelt de bal door. Micanski rent richting de bal. Micanski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Д у н а в 45%, baiko 55%.
Д у н а в - baiko 1:0

55e minuut.
Cherganski speelt de bal door. Micanski rent richting de bal. Ognyanov rent richting de bal. Micanski is nu in balbezit. Micanski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Д у н а в - baiko 2:0

61e minuut.
Dinkov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drozdov met de inworp. Grigorov geeft een lange en hoge pass. Cherganski met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Yanakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrikov verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrikov geeft een hoge lob. Micanski is nu in balbezit. Micanski draait met de bal, schiet en ... Poshev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Banov onderschept slim de pass. Banov geeft de bal voor. Prodanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodanov haalt uit met een fantastische trap. Pashanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Rizov geeft de bal voor. Pehlivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashanov onderschept slim de pass. Pehlivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Д у н а в 49%, baiko 51%.
Д у н а в - baiko 2:0