Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oulo baiko
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.6
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Gilev met de inworp. Maznev is nu in balbezit. Maznev geeft een hoge lob. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tocev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anchev komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Maznev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maznev passt de bal zonder na te denken. Anchev rent richting de bal. Anchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oulo - baiko 1:0

41e minuut.
Velchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Velchev onderschept slim de pass. Velchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oulo - baiko 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oulo 30%, baiko 70%.
oulo - baiko 2:0

46e minuut.
Spirov passt de bal zonder na te denken. Raikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raikov probeert naar een medespeler te passen. Anchev rent richting de bal. Anchev haalt uit met een fantastische trap. Poshev bokst de bal weg.

48e minuut.
Banov kopt de bal weg. Daar is Mashkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov verovert de bal door een tackle van achteren. Mashkov draait met de bal, schiet en ... Dikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Velchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Velchev met een sublieme pass. Klungelig pakt Rizov de bal. Anchev verovert de bal door een tackle van achteren. Anchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Spirov controleert de bal met de borst. Spirov met een sublieme pass. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Velchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Velchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Raikov rent richting de bal. Raikov geeft de bal voor. Anchev probeert de bal aan de voet te houden. Velchev rent richting de bal. Velchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Raikov geeft de bal voor. Spirov rent richting de bal. Cvetankov begaat een overtreding. Spirov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Spirov kan niet meer verder spelen. Diev komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Poshev trapt de bal weg. Diev is nu in balbezit. Diev passt de bal met de wreef. Anchev is nu in balbezit. Anchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ognyanov geeft de bal voor. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mashkov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mashkov kan niet meer verder spelen. Chikov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oulo 33%, baiko 67%.
oulo - baiko 2:0