Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СПАРТАК ПЛОВДИВ Чародеи
Нормална Tactiek 352
45% Balbezit 55%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 38.4
goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen goed


7e minuut.
Roszczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Blaće, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blaće passt de bal zonder na te denken. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco draait met de bal, schiet en ... Bossoletti bokst de bal weg.

8e minuut.
Lahmeyer passt de bal in één keer door. Fijał bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijał geeft een lange en hoge pass. Kivimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivimaa haalt uit met een fantastische trap. Stosik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Roszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Roszczyk passt de bal met de wreef. Gadomski verovert de bal door een tackle van achteren. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Bossoletti trapt de bal weg. Salayev kopt de bal weg. Blaće is nu in balbezit. Blaće draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kochev is nu in balbezit. Kochev passt de bal in één keer door. Roszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszczyk geeft een lange en hoge pass. Franco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fijał is nu in balbezit. Fijał geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salayev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcay geeft de bal voor. Daar is Roszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kivimaa is nu in balbezit. Kivimaa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СПАРТАК ПЛОВДИВ 30%, Чародеи 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Чародеи 0:0

47e minuut.
Salayev passt de bal zonder na te denken. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaće bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap. Bossoletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Stefanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arcay met de inworp. Enchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Enchev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Arcay rent richting de bal. Salayev onderschept slim de pass. Salayev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Franco de bal. Franco schiet op doel. Bossoletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Чародеи 1:0

62e minuut.
Bogomilov is nu in balbezit. Bogomilov met een sublieme pass. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ... Bossoletti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toledo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Krasnev geeft de bal voor. Salayev kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramović de bal. Lahmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahmeyer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ramović is nu in balbezit. Toledo verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lahmeyer rent richting de bal. Lahmeyer haalt uit met een fantastische trap. Stosik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Чародеи 1:1

69e minuut.
Salayev is nu in balbezit. Salayev passt de bal zonder na te denken. Franco heeft problemen om de bal te vangen. Franco draait met de bal, schiet en ... Bossoletti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kochev onderschept slim de pass. Kochev geeft een hoge lob. Bogomilov probeert de bal met de borst te controleren. Lahmeyer is nu in balbezit. Lahmeyer haalt uit met een fantastische trap. Stosik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Gadomski is nu in balbezit. Gadomski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vilacha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roszczyk geeft een hoge lob. Bossoletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kochev rent richting de bal. Kochev passt de bal met de wreef. Daar is Ramović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kivimaa rent richting de bal. Kivimaa haalt uit met een fantastische trap. Stosik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СПАРТАК ПЛОВДИВ 43%, Чародеи 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Чародеи 1:1