Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belasotca Petrich FC Varna United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Dobromirov passt de bal in één keer door. Inworp. Konstantinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parashkevov is nu in balbezit. Parashkevov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Uzunov kopt de bal weg. Makriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvezdev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zvezdev krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Pencov onderschept slim de pass. Pencov met een sublieme pass. Konov is nu in balbezit. Zvezdev is nu in balbezit. Zvezdev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Konstantinov probeert naar een medespeler te passen. Donev is nu in balbezit. Met opzet legt Mihalev zijn tegenspeler op de grond. Mihalev krijgt een gele kaart. Donev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parashkevov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zvezdev passt de bal in één keer door. Daar is Konov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makriev begaat een overtreding. Makriev krijgt een gele kaart. Konov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zvezdev komt bij de bal en schiet. Galev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filipov controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Konov is nu in balbezit. Konov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Belasotca Petrich - FC Varna United 1:0

21e minuut.
Klungelig pakt Konov de bal. Varbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbanov speelt de bal door. Konov is nu in balbezit. Konov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Stilyanov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pencov met een snelle inworp. Zvezdev rent richting de bal. Zvezdev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Varbanov geeft een hoge lob. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalev is nu in balbezit. Donev verovert de bal door een tackle van achteren. Donev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belasotca Petrich - FC Varna United 1:1

40e minuut.
Makriev is nu in balbezit. Makriev geeft de bal voor. Dobromirov rent richting de bal. Konstantinov verovert de bal door een tackle van achteren. Konstantinov geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paunov is nu in balbezit. Donev onderschept slim de pass. Donev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belasotca Petrich - FC Varna United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belasotca Petrich 62%, FC Varna United 38%.
Belasotca Petrich - FC Varna United 1:2

51e minuut.
Diev met een sublieme pass. Mihtarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihtarski probeert naar een medespeler te passen. Asenov geeft de bal voor. Konov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Parashkevov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov verovert de bal door een tackle van achteren. Asenov passt de bal met de wreef. Konov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belasotca Petrich - FC Varna United 2:2

68e minuut.
Zhechev is nu in balbezit. Makriev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhechev begaat een overtreding. Zhechev krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Pencov met een sublieme pass. Parashkevov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parashkevov passt de bal met de wreef. Donev is nu in balbezit. Donev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belasotca Petrich 48%, FC Varna United 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belasotca Petrich - FC Varna United 2:2