Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Varna United Belasotca Petrich
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhechev met de inworp. Zvezdev rent richting de bal. Zvezdev haalt uit met een fantastische trap. Molotov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varna United - Belasotca Petrich 0:1

12e minuut.
Asenov verovert de bal door een tackle van achteren. Parashkevov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parashkevov speelt de bal door. Donev rent richting de bal. Donev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Milev passt de bal zonder na te denken. Daar is Zvezdev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zvezdev speelt de bal door. Cerov heeft problemen om de bal te vangen. Cerov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov passt de bal zonder na te denken. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev haalt uit met een fantastische trap. Dafchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Varna United - Belasotca Petrich 1:1

35e minuut.
Veliev heeft problemen om de bal te vangen. Parashkevov is nu in balbezit. Parashkevov speelt de bal door. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zvezdev is nu in balbezit. Cerov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvezdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvezdev haalt uit met een fantastische trap. Molotov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varna United 58%, Belasotca Petrich 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Varna United - Belasotca Petrich 1:1

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Filipov de bal onder controle te krijgen. Kosov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zhechev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zvezdev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zhechev geeft de bal voor. Milev rent richting de bal. Milev passt de bal met de wreef. Zvezdev rent richting de bal. Zvezdev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Dobromirov onderschept slim de pass. Dobromirov probeert naar een medespeler te passen. Asenov rent richting de bal. Donev onderschept slim de pass. Donev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zvezdev probeert naar een medespeler te passen. Donev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asenov. Donev moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Donev kan niet meer verder spelen. Ribarov komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Asenov passt de bal zonder na te denken. Cerov rent richting de bal. Zvezdev is nu in balbezit. Zvezdev schiet op doel. Molotov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varna United - Belasotca Petrich 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varna United 56%, Belasotca Petrich 44%.
FC Varna United - Belasotca Petrich 1:2