Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sportist Blue Stars City FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Stoilov controleert de bal met de borst. Mushev rent richting de bal. Stoilov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stoilov krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kaundjiev met een sublieme pass. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov passt de bal met de wreef. Parushev rent richting de bal. Parushev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Boricov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev verovert de bal door een tackle van achteren. Vutev met een sublieme pass. Pamukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov geeft de bal voor. Kaundjiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov onderschept slim de pass. Pamukov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sportist - Blue Stars City FC 1:0

22e minuut.
Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev speelt de bal door. Kaundjiev rent richting de bal. Mushev onderschept slim de pass. Mushev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Trifonov probeert naar een medespeler te passen. Mushev rent richting de bal. Met opzet legt Kyuranov zijn tegenspeler op de grond. Kyuranov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
Milchev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iordanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolev rent richting de bal. Kolev geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Pamukov krijgt zijn hoofd ertegen. Ostrev bokst de bal weg.

37e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vutev zal de hoekschop nemen. Daar is Kaundjiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov schiet op doel. Ostrev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sportist - Blue Stars City FC 2:0

40e minuut.
Kaundjiev kopt de bal weg. Stoilov is nu in balbezit. Met opzet legt Cholakov zijn tegenspeler op de grond. Cholakov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Stoilov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stoilov kan niet meer verder spelen. Georgiev komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Kolev verovert de bal door een tackle van achteren. Kolev probeert naar een medespeler te passen. Pamukov is nu in balbezit. Pamukov schiet op doel. Klungelig pakt Gaidarov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sportist - Blue Stars City FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sportist 44%, Blue Stars City FC 56%.
sportist - Blue Stars City FC 3:0

47e minuut.
Mushev passt de bal in één keer door. Kolev is nu in balbezit. Kaundjiev speelt de bal door. Mushev rent richting de bal. Mushev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Georgiev rent richting de bal. Georgiev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zvezdev de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Todorinski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rusinov is nu in balbezit. Rusinov geeft de bal voor. Klungelig pakt Gaidarov de bal. Pamukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kaundjiev geeft een lange en hoge pass. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov probeert naar een medespeler te passen. Pamukov is nu in balbezit. Pamukov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sportist - Blue Stars City FC 4:0

83e minuut.
Ankov is nu in balbezit. Ankov speelt de bal door. Parushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sportist - Blue Stars City FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sportist 46%, Blue Stars City FC 54%.
sportist - Blue Stars City FC 4:1