Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski1914 БАРСА НАД ВСИЧКО
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Klungelig pakt Kostov de bal. Vuchev is nu in balbezit. Vuchev met een sublieme pass. Klungelig pakt Gergishanov de bal. Gergishanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Muglov probeert de bal met de borst te controleren. Zhekov rent richting de bal. Muglov maakt een afschuwelijke overtreding. Muglov krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Gornakov is nu in balbezit. Gergishanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kubadinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gergishanov verovert de bal door een tackle van achteren. Gergishanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov onderschept slim de pass. Kostov geeft de bal voor. Vutev speelt de bal door. Daar is Vuchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski1914 46%, БАРСА НАД ВСИЧКО 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Levski1914 - БАРСА НАД ВСИЧКО 0:0

56e minuut.
Chilov passt de bal met de wreef. Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev probeert naar een medespeler te passen. Vuchev is nu in balbezit. Vuchev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Balanov de bal. Dobrev bokst de bal weg.

81e minuut.
Zhekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhekov geeft een lange en hoge pass. Karaivanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gergishanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gergishanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karatanchev met een snelle inworp. Vuchev geeft de bal voor. Zhekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhekov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski1914 40%, БАРСА НАД ВСИЧКО 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Levski1914 - БАРСА НАД ВСИЧКО 0:0