Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
БАРСА НАД ВСИЧКО Levski1914
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Dobrev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karatanchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vuchev rent richting de bal. Vuchev geeft de bal voor. Dobrev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gergishanov is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karatanchev neemt de hoekschop. Klungelig pakt Romenski de bal. Vuchev is nu in balbezit. Vuchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Inworp. Chilov met de inworp. Zhekov met een sublieme pass. Vuchev rent richting de bal. Vuchev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gergishanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gergishanov haalt uit met een fantastische trap. Dobrev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
БАРСА НАД ВСИЧКО - Levski1914 0:1

21e minuut.
Balanov geeft een lange en hoge pass. Yanchev kopt de bal weg. Pashev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Churov is nu in balbezit. Churov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Yanchev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muglov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostov rent richting de bal. Kostov haalt uit met een fantastische trap. Lakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Romenski verovert de bal door een tackle van achteren. Romenski geeft de bal voor. Churov rent richting de bal. Churov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Iovchev geeft de bal voor. Inworp. Karakushev met een snelle inworp. Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Pashev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuchev rent richting de bal. Vuchev met een sublieme pass. Gergishanov rent richting de bal. Gergishanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vutev rent richting de bal. Vutev passt de bal met de wreef. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov rent richting de bal. Kostov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСА НАД ВСИЧКО 45%, Levski1914 55%.
БАРСА НАД ВСИЧКО - Levski1914 0:1

67e minuut.
Balanov geeft de bal voor. Inworp. Karatanchev met een snelle inworp. Vuchev rent richting de bal. Vuchev geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
БАРСА НАД ВСИЧКО - Levski1914 0:2

68e minuut.
Inworp. Iovchev met de inworp. Pashev heeft problemen om de bal te vangen. Kostov rent richting de bal. Kostov geeft de bal voor. Lakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Iovchev geeft de bal voor. Inworp. Vutev met de inworp. Klungelig pakt Kostov de bal. Kostov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Zaitsev trapt de bal weg. Zhekov speelt de bal door. Gergishanov is nu in balbezit. Gergishanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСА НАД ВСИЧКО 46%, Levski1914 54%.
БАРСА НАД ВСИЧКО - Levski1914 0:2