Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СПАРТАК ПЛОВДИВ FC Varna United
Нормална Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 19.7
solid Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Blaće is nu in balbezit. Blaće probeert naar een medespeler te passen. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ... Molotov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Varbanov passt de bal in één keer door. Salayev rent richting de bal. Salayev passt de bal in één keer door. Blaće is nu in balbezit. Blaće haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Varna United 1:0

5e minuut.
Donev heeft problemen om de bal te vangen. Varbanov rent richting de bal. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Blaće is nu in balbezit. Blaće draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Varna United 2:0

9e minuut.
Salayev passt de bal met de wreef. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal in één keer door. Blaće rent richting de bal. Blaće haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Varbanov rent richting de bal. Varbanov passt de bal in één keer door. Salayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salayev geeft de bal voor. Blaće krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Molotov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Makriev kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilacha met de inworp. Roszczyk rent richting de bal. Roszczyk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Varna United 3:0

12e minuut.
Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Blaće bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap. Molotov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Varna United 4:0

17e minuut.
Filipov geeft een hoge lob. Inworp. Vilacha met de inworp. Roszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Roszczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Varbanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal zonder na te denken. Blaće bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaće schiet op doel. De bal raakt de paal. Molotov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Vilacha met de inworp. Dikov rent richting de bal. Dikov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Franco de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Varbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbanov probeert naar een medespeler te passen. Salayev speelt de bal door. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Konstantinov met de inworp. Salayev met een sublieme pass. Blaće is nu in balbezit. Blaće schiet op doel. Molotov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Molotov trapt de bal weg. Inworp. Roszczyk met de inworp. Daar is Ćwiek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwiek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Salayev is nu in balbezit. Salayev passt de bal met de wreef. Roszczyk geeft een lange en hoge pass. Blaće springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Filipov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Varna United 5:0

37e minuut.
Dikov passt de bal in één keer door. Inworp. Vilacha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roszczyk geeft de bal voor. Franco krijgt zijn hoofd ertegen. Molotov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franco is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Varna United 6:0

41e minuut.
Filipov geeft een hoge lob. Vilacha is nu in balbezit. Vilacha geeft de bal voor. Roszczyk geeft de bal voor. Franco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Salayev kopt de bal weg. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal in één keer door. Blaće rent richting de bal. Blaće haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СПАРТАК ПЛОВДИВ 18%, FC Varna United 82%.
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Varna United 6:0

49e minuut.
Salayev met de inworp. Ćwiek speelt de bal door. Roszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszczyk geeft de bal voor. Blaće krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Varna United 7:0

52e minuut.
Filipov geeft een lange en hoge pass. Blaće probeert de bal aan de voet te houden. Salayev kopt de bal weg. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap. Molotov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Varna United 8:0

59e minuut.
Vilacha met de inworp. Roszczyk geeft een hoge lob. Franco kan de bal niet met de borst controleren. Franco haalt uit met een fantastische trap. Molotov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Varna United 9:0

67e minuut.
Salayev onderschept slim de pass. Salayev passt de bal met de wreef. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Topuzakov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Makriev rent richting de bal. Blaće onderschept slim de pass. Makriev rent richting de bal. Blaće onderschept slim de pass. Blaće passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Varna United 10:0

72e minuut.
Dikov is nu in balbezit. Dikov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Franco de bal. Franco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Varna United 11:0

83e minuut.
Ćwiek heeft problemen om de bal te vangen. Ćwiek speelt de bal door. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel. Topuzakov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salayev zal de hoekschop nemen. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco passt de bal in één keer door. Roszczyk is nu in balbezit. Roszczyk geeft een hoge lob. Franco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Varna United 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СПАРТАК ПЛОВДИВ 22%, FC Varna United 78%.
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Varna United 12:0