Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
БАРСА НАД ВСИЧКО sportist
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Kostov is nu in balbezit. Churov is nu in balbezit. Kostov rent richting de bal. Kostov draait met de bal, schiet en ... Ivanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
БАРСА НАД ВСИЧКО - sportist 1:0

9e minuut.
Mushev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uchikov komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Kasabov met een sublieme pass. Arnaudov rent richting de bal. Arnaudov passt de bal met de wreef. Pamukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Arnaudov probeert naar een medespeler te passen. Kubadinski rent richting de bal. Uchikov verovert de bal door een tackle van achteren. Uchikov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gornakov geeft de bal voor. Muglov rent richting de bal. Trifonov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trifonov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСА НАД ВСИЧКО 60%, sportist 40%.
БАРСА НАД ВСИЧКО - sportist 1:0

46e minuut.
Churov kopt de bal weg. Zvezdev speelt de bal door. Daar is Dinkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostov is nu in balbezit. Kostov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Karaivanov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iordanov. Karaivanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karaivanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vutev rent richting de bal. Vutev geeft een hoge lob. Churov rent richting de bal. Churov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Arnaudov rent richting de bal. Arnaudov met een sublieme pass. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСА НАД ВСИЧКО 48%, sportist 52%.
БАРСА НАД ВСИЧКО - sportist 1:0