Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Stars City FC Levski1914
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Vuchev heeft problemen om de bal te vangen. Tringov speelt de bal door. Zaitsev rent richting de bal. Parushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parushev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Milchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchev geeft een hoge lob. Parushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parushev draait met de bal, schiet en ... Lakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars City FC - Levski1914 1:0

24e minuut.
Klungelig pakt Gergishanov de bal. Chilov is nu in balbezit. Chilov passt de bal met de wreef. Gergishanov is nu in balbezit. Gergishanov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Vuchev is nu in balbezit. Stoilov onderschept slim de pass. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Parushev is nu in balbezit. Parushev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars City FC - Levski1914 2:0

39e minuut.
Boricov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zhekov met de inworp. Vuchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuchev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kaundjiev probeert naar een medespeler te passen. Iovchev is nu in balbezit. Todorinski begaat een overtreding. Todorinski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Stars City FC 53%, Levski1914 47%.
Blue Stars City FC - Levski1914 2:0

52e minuut.
Kaundjiev onderschept slim de pass. Vuchev rent richting de bal. Gergishanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kaundjiev geeft een hoge lob. Vuchev rent richting de bal. Parushev onderschept slim de pass. Parushev schiet op doel. Lakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars City FC - Levski1914 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Stars City FC 53%, Levski1914 47%.
Blue Stars City FC - Levski1914 3:0