Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mighty Bisons FC Varna United
|||-|||-||| Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
16% Spel op eigen helft 84%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cech is nu in balbezit. Cech passt de bal zonder na te denken. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap. Galev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Cech onderschept slim de pass. Cech passt de bal met de wreef. Makriev rent richting de bal. Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Semov de bal onder controle te krijgen. Iliev is nu in balbezit. Tayeb geeft een lange en hoge pass. Cech bereikt de bal nog maar net als eerste. Cech haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bumbescu passt de bal in één keer door. Hámori heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Makriev zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Makriev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Bumbescu speelt de bal door. Vladimirović rent richting de bal. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori schiet op doel. Galev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - FC Varna United 1:0

23e minuut.
Soklangaç met een sublieme pass. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović probeert naar een medespeler te passen. Hámori rent richting de bal. Hámori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Soklangaç probeert naar een medespeler te passen. Tayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Tayeb passt de bal zonder na te denken. Cech is nu in balbezit. Cech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Tayeb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parashkevov rent richting de bal. Tayeb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tayeb krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Soklangaç passt de bal met de wreef. Filipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori verovert de bal door een tackle van achteren. Hámori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Soklangaç met een sublieme pass. Vladimirović heeft problemen om de bal te vangen. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Bumbescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Vladimirović de bal. Soklangaç rent richting de bal. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Parashkevov heeft problemen om de bal te vangen. Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović onderschept slim de pass. Vladimirović draait met de bal, schiet en ... Galev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - FC Varna United 2:0

41e minuut.
Hámori speelt de bal door. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cech de bal. Cech schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Filipov probeert de bal aan de voet te houden. Filipov geeft een hoge lob. Vladimirović heeft problemen om de bal te vangen. Vladimirović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - FC Varna United 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mighty Bisons 19%, FC Varna United 81%.
FC Mighty Bisons - FC Varna United 3:0

50e minuut.
Cech met een sublieme pass. Soklangaç rent richting de bal. Soklangaç probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vladimirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Vladimirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipov is nu in balbezit. Vladimirović verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirović schiet op doel. Galev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Semov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soklangaç met de inworp. Cech rent richting de bal. Cech schiet op doel. Galev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galev met een harde bal richting middenveld. Daar is Soklangaç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vladimirović passt de bal in één keer door. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu passt de bal met de wreef. Hámori is nu in balbezit. Hámori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cech schiet op doel. Doeltrap. Galev trapt de bal weg. Cech bereikt de bal nog maar net als eerste. Cech schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Vladimirović met een sublieme pass. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori draait met de bal, schiet en ... Filipov probeert de bal aan de voet te houden. Galev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - FC Varna United 4:0

87e minuut.
Klungelig pakt Soklangaç de bal. Cech bereikt de bal nog maar net als eerste. Cech speelt de bal door. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mighty Bisons 13%, FC Varna United 87%.
FC Mighty Bisons - FC Varna United 4:0