Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СПАРТАК ПЛОВДИВ Belasotca Petrich
Нормална Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
29.6 gemiddelde waardering 21.2
average Schieten average
average Passen unsatisfactory
good Verdedigen hopeless


8e minuut.
Bogomilov is nu in balbezit. Bogomilov passt de bal zonder na te denken. Krasnev is nu in balbezit. Krasnev geeft de bal voor. Rolli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bogomilov rent richting de bal. Bogomilov geeft een lange en hoge pass. Daar is Paunov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolli haalt uit met een fantastische trap. Dafchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Asenov passt de bal in één keer door. Bogomilov is nu in balbezit. Bogomilov geeft de bal voor. Parys rent richting de bal. Parys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Belasotca Petrich 1:0

39e minuut.
Milev rent richting de bal. Soydinç onderschept slim de pass. Soydinç passt de bal met de wreef. Rolli is nu in balbezit. Rolli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СПАРТАК ПЛОВДИВ 27%, Belasotca Petrich 73%.
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Belasotca Petrich 1:0

56e minuut.
Bogomilov heeft problemen om de bal te vangen. Ird rent richting de bal. Ird geeft een lange en hoge pass. Parys rent richting de bal. Parys schiet op doel. Dafchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Vilacha verovert de bal door een tackle van achteren. Vilacha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mihalev de bal. Parys rent richting de bal. Parys schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paunov heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mihalev controleert de bal met de borst. Parys is nu in balbezit. Mihalev begaat een overtreding. Mihalev krijgt een gele kaart. Parys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parys wilt de vrije trap nemen. Dafchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Belasotca Petrich 2:0

86e minuut.
Stefanov speelt de bal door. Ramović geeft de bal voor. Mihalev heeft problemen om de bal te vangen. Parys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parys schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Asenov rent richting de bal. Bogomilov verovert de bal door een tackle van achteren. Bogomilov geeft de bal voor. Parys rent richting de bal. Parys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vilacha kopt de bal weg. Soydinç met een sublieme pass. Mihalev is nu in balbezit. Parys rent richting de bal. Parys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Doeltrap. Dafchev trapt de bal weg. Daar is Milev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soydinç geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СПАРТАК ПЛОВДИВ 20%, Belasotca Petrich 80%.
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Belasotca Petrich 2:0