Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belasotca Petrich СПАРТАК ПЛОВДИВ
Normal Tactiek Нормална
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
19.7 gemiddelde waardering 38.9
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Franco is nu in balbezit. Franco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt La Rosa de bal. La Rosa schiet op doel. Mihalev probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salayev zal de hoekschop nemen. La Rosa rent richting de bal. La Rosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belasotca Petrich - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:1

8e minuut.
Dafchev met een sublieme pass. Roszczyk kopt de bal weg. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco draait met de bal, schiet en ... Dafchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belasotca Petrich - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:2

12e minuut.
Roszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Roszczyk speelt de bal door. Franco probeert de bal aan de voet te houden. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dafchev met een sublieme pass. Salayev probeert de bal met de borst te controleren. Salayev geeft de bal voor. Dobromirov probeert de bal aan de voet te houden. La Rosa kopt de bal weg. Dafchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
La Rosa kopt de bal weg. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek passt de bal zonder na te denken. Franco heeft problemen om de bal te vangen. Franco haalt uit met een fantastische trap. Dafchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Belasotca Petrich - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:3

19e minuut.
Vilacha geeft een lange en hoge pass. La Rosa is nu in balbezit. Mihalev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. La Rosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. La Rosa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzunov met de inworp. Roszczyk speelt de bal door. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Belasotca Petrich - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:4

25e minuut.
Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek passt de bal zonder na te denken. La Rosa rent richting de bal. La Rosa geeft de bal voor. Franco maakt een snoekduik en kopt de bal. Dafchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Klungelig pakt Asenov de bal. Franco is nu in balbezit. Franco passt de bal met de wreef. La Rosa rent richting de bal. La Rosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Stoikov is nu in balbezit. Ćwiek verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwiek geeft de bal voor. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belasotca Petrich - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:5

31e minuut.
Stoikov met een sublieme pass. Asenov met een sublieme pass. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek passt de bal in één keer door. Roszczyk is nu in balbezit. Roszczyk geeft een hoge lob. Franco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Asenov geeft een lange en hoge pass. Daar is Cerov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwiek geeft een hoge lob. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Roszczyk rent richting de bal. Roszczyk passt de bal met de wreef. Daar is La Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dafchev met een harde bal richting middenveld. Daar is Uzunov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salayev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belasotca Petrich 78%, СПАРТАК ПЛОВДИВ 22%.
Belasotca Petrich - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:5

46e minuut.
Blaće komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Stefanov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. La Rosa kopt de bal weg. Paunov heeft problemen om de bal te vangen. Blaće is nu in balbezit. Blaće haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belasotca Petrich - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:6

50e minuut.
Salayev met de inworp. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa geeft de bal voor. Blaće rent richting de bal. Blaće draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mihtarski geeft een hoge lob. Inworp. Vilacha met de inworp. Daar is Roszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roszczyk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ćwiek passt de bal zonder na te denken. Roszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszczyk passt de bal in één keer door. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa schiet op doel. Dafchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Buitenspel voor Blaće. Goede buitenspelval van de verdediging. Dafchev neemt vlug de vrije trap. Dobromirov heeft problemen om de bal te vangen. La Rosa rent richting de bal. La Rosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belasotca Petrich - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:7

62e minuut.
Asenov rent richting de bal. Ćwiek onderschept slim de pass. Ćwiek met een sublieme pass. Blaće rent richting de bal. Blaće schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa begaat een overtreding. Dobromirov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihalev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buitenspel voor Cerov. Goede buitenspelval van de verdediging. Ćwiek neemt vlug de vrije trap. Blaće is nu in balbezit. Blaće draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Stoikov heeft problemen om de bal te vangen. Roszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszczyk passt de bal met de wreef. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belasotca Petrich - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:8

70e minuut.
Daar is Ćwiek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhechev is nu in balbezit. Ćwiek verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwiek geeft de bal voor. Blaće maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belasotca Petrich - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:9

71e minuut.
Daar is Cerov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Rosa onderschept slim de pass. La Rosa passt de bal met de wreef. Blaće bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaće haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belasotca Petrich - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:10

74e minuut.
Dobromirov probeert naar een medespeler te passen. Salayev probeert naar een medespeler te passen. Blaće rent richting de bal. Blaće haalt uit met een fantastische trap. Dafchev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Belasotca Petrich - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:11

82e minuut.
Paunov trapt de bal weg. La Rosa kopt de bal weg. Salayev bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa rent richting de bal. La Rosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Blaće is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Belasotca Petrich - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:12

85e minuut.
Ćwiek geeft een lange en hoge pass. Daar is Mihtarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roszczyk speelt de bal door. Blaće bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaće draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Stoikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek onderschept slim de pass. Ćwiek geeft de bal voor. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belasotca Petrich - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belasotca Petrich 91%, СПАРТАК ПЛОВДИВ 9%.
Belasotca Petrich - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:13