Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sportist Levski1914
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ivanov met een harde bal richting middenveld. Pashev heeft problemen om de bal te vangen. Pashev probeert naar een medespeler te passen. Gergishanov rent richting de bal. Gergishanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Iordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhekov onderschept slim de pass. Zhekov geeft een hoge lob. Karatanchev is nu in balbezit. Karatanchev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Pashev probeert de bal aan de voet te houden. Pamukov verovert de bal door een tackle van achteren. Uchikov is nu in balbezit. Pamukov is nu in balbezit. Pamukov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sportist - Levski1914 1:0

41e minuut.
Vuchev is nu in balbezit. Vuchev passt de bal met de wreef. Rusinov heeft problemen om de bal te vangen. Gergishanov is nu in balbezit. Gergishanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sportist 51%, Levski1914 49%.
sportist - Levski1914 1:0

66e minuut.
Cholakov passt de bal in één keer door. Chilov is nu in balbezit. Chilov met een sublieme pass. Pamukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Iovchev rent richting de bal. Vutev verovert de bal door een tackle van achteren. Vutev passt de bal zonder na te denken. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sportist 42%, Levski1914 58%.
sportist - Levski1914 1:0